Welkom bij

Café de Nabber

 

 Berings gezellig! 

 

Midden in het centrum van Beringe, aan het kerkplein, ligt, als onderdeel van gemeenschapshuis de Wieksjlaag, café de Nabber.

Café de Nabber is een gezellige “kroeg”, waar iedereen terecht kan voor wat dan ook. Wil je gezellig een potje biljarten, dan kan dit. Ook beschikken we over twee dart banen, waarop elke dinsdag competitie gespeeld wordt.
Ook voor een kaartje te leggen, of gewoon gezellig wat bij te praten, bent U bij café de Nabber op het juiste adres.
We beschikken over een muziekcomputer: U roept, wij draaien (bijna alles).
Er spelen geregeld bandjes in ons café. We proberen muziek te brengen voor alle leeftijden, hebt U suggesties, laat het ons weten. 

Als het lekker weer is, dan is ons terras een ideale uitkomst om even lekker bij te komen van de hedendaagse sleur. Lekker genieten van een (speciaal) biertje, een glaasje fris of gewoon een kop koffie.

Doordat wij de horecavergunning hebben over het hele gemeenschapshuis de Wieksjlaag, kunnen wij ook commerciële activiteiten houden in de zalen van de Wieksjlaag.
Heeft U iets te vieren, verjaardag, jubileum, geboorte, huwelijk, noem maar op, vraag ons naar de mogelijkheden. Wij kunnen alles regelen. Ook voor koffietafels, vergaderingen en lezingen is de zaal uiterst geschikt.
Wij hebben de beschikking over een beamer, scherm en laptop. Vraag naar de mogelijkheden.
Sinds kort hebben we ook een indoor BBQ tot onze beschikking. Het hele jaar door gezellig barbecuen met familie, vrienden, collega`s enz, enz… Mede door onze koelvitrines blijft alles lekker koel en vers bewaard. Wilt U een activiteit doen voor of na de BBQ, dan hebben we samen met Limburgs Uitje verschillende arrangementen samengesteld, zodat U de hele middag en eventueel avond gezellig bezig blijft. Op onze muziekcomputer kunt U die muziek draaien die U zelf het leukste vind. (Bijna) Alles staat er op.

Tot ziens bij Café de Nabber! 


Ves van Rijt

agenda / programma

Juni 2021
MaDiWoDoVrijZaZon
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930